Alt om os

Hvem, hvad, hvor?

Vi er et Rope Skipping hold for både piger og drenge i alle aldre. Vi er et konkurrencehold, men tager også ud med opvisninger og workshops mv. Her kan du læse lidt om vores baggrund og vores hverdag samt lidt om Rope Skipping generelt. 

Lillerød Rope Skipping Team
@lilleroedropeskippingteam
@lrsteam

Hvem er vi?

Lillerød Rope Skipping Team(LRST) er den samlede betegnelse for konkurrenceholdene i Lillerød Gymnastik. Det dækker over holdene K0, K1 og K2, hvor forskellen er alder, erfaring og antal træninger.

Træningerne er fordelt på følgende dage:
Mandag: K1 og K2
Tirsdag: K0 og K1
Onsdag: K2
Torsdag: K0, K1 og K2
Lørdag: skiftevis

Udover konkurrencesjipning er der ind til flere andre sjippehold i Lillerød Gymnastik, som faktisk er en af landes største sjippeklubber.
Der er ca. 100 sjippere i foreningen. Der er både drenge og piger der sjipper, i alle aldre og på alle niveauer.
Kunne du tænke dig at gå til Rope Skipping, så se det fulde overblik over vores hold på: lilgym.dk

Rope Skipping kom på programmet i Lillerød Gymnastik i 2000. Lillerød Rope Sipping Team som konkurrencehold blev oprettet i 2006, hvor sjipperne deltog i deres første nationale konkurrence. Første internationale konkurrence var i Paris i 2007 og siden da har holdet deltaget i talrige nationale og internationale konkurrencer som EM og VM.

Hvad er Rope Skipping (Sjipning)?

De fleste forbinder sjipning og sjippetove med frikvarterne i skolegården som barn. Rope Skipping er bygget på de samme principper, hvor fornøjelse og aktivitet er centrale begreber. Men det er så meget mere end det! Rope Skipping er en seriøs sportsgren der bliver kan dyrkes på højt plan. Der er fart over feltet når verdens hurtigste sjippere slå verdensrekorder, og intet slår den spænding der opstår når et svært trick er ved at fejle - og så lykkes alligevel!
Men Rope Skipping er ikke kun konkurrencer. Det er en særdeles performativ sport, der kan lamslå en helt publikum.

Er du stadig ikke helt sikker på hvad Rope Skipping egentlig er? Den bedste måde af forstå det på er ved at se det. Du finder en helt masse billeder her!

Du har også mulighed for at opleve det på nærmeste hold! Bestil en opvisning under events, og mærk stemningen.
Har du mod på selv at deltage, er der mulighed for at bestille en workshop. Sjipning er for alle på alle niveauer, så DU vil helt sikker lære noget nyt og sejt.

Rope Skipping verden over

Rope Skipping er en international sportsgren, som findes på alle kontinenter og i mange forskellige former. Den form, som er mest udbredt i Europa, blev introduceret til Europa i 1980’erne af Richard Cendali fra Colorado, USA.
Rope Skipping i Europa er organiseret i European Rope Skipping Organization (ERSO) og internationalt under International Jump Rope Union (IJRU).

Vil du vide mere op Rope Skipping

Link til GymDanmark (Rope Skipping i Danmark)              
gymdanmark.dk                          

Link til European Rope Skipping Organization (Rope Skipping i Europa)              
erso.info                          

Link til International Jump Rope Union (Rope Skipping i verden)
ijru.sport

Lillerød Rope Skipping Team
@lilleroedropeskippingteam
@lrsteam
Lillerød Rope Skipping Team